Meubelmaker Bert Leusink

Ik wil mezelf eerst even voorstellen.

Mijn naam is Bert Leusink. Een van mijn hobby’s is meubels maken. Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Jaren geleden begon het allemaal met het maken van een wijnkast (zie foto). Vrienden en familie reageerden enthousiast en de vraag kwam al snel: kun je wat voor mij maken?

In een paar jaar tijd stond  het huis vol met allemaal zelfgemaakte meubels. Doordat mensen enthousiast bleven aandringen om wat te kopen…  ben ik begonnen met het verkopen van meubels.

Ik vind het geweldig om met mensen om te gaan en sta open voor nieuwe ideeën en krijg hiervan veel energie. Graag maak ik meubels naar uw keuze en wensen. Kijk eens rond op deze site of neem contact op om te overleggen over uw idee!

Mijn missie is een tevreden klant. De visie is onderscheiden van anderen duidelijkheid en betaalbaar voor elke klant.

Ik wil bij deze mijn zwager bedanken voor zijn bijdrage voor het opstellen van deze website Marien Zonnenberg bedankt daarvoor!

Add a Facebook Comment

2 reacties op “Meubelmaker Bert Leusink

  1. Bert ? misschien een leuke uitdaging voor je
    Ik kan in mijn nieuwe woning geen eethoek kwijt, maar er zit wel een soort van bar in is alleen veel te hoog voor mij ? kun je mij helpen met het vinden van een oplossing ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

     

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>